2017. június 3.

W. W. Hallway könyvek

dátum: június 03, 2017
























              Sebző vágyak  


A fiatal, hányatott sorsú lány (Lara Castland) közelébe férkőzik apja egykori barátjának, a kőkemény milliárdos üzletembernek (David Wayne Wallace), akinek ki akarja fürkészni legsötétebb titkát, azt, hogy mi köze volt az apja halálához. Ám a zárkózott férfi eleinte egészen másféle titkokat oszt meg vele: a különleges érzékiség és az extrém szex birodalmába vezeti újdonsült tanítványát, feltárva előtte a lefojtott, lekötözött, olykor őrjöngésig felizgató vágyódás, a késleltetett kiteljesedés és az erotikus vágy fokozásának ezernyi buja eszközét.



" Akinek a kedvenc könyve A szürke ötven árnyalata, de kedvenc költője Rimbaud és Khalil Gibran? Az első csak vicc, remélhetőleg… "

" – Beleestél. Lara felháborodva kiáltott fel: 
– Gyűlölöm! 
Karen legyintett. 
– Az ugyanaz. "








A bíbor lakosztály


A lelkes és tehetséges újságírólány, Joanna Chandler egy bulvárlapban ír szerelmi jó tanácsokról és szexpraktikákról, miközben a címlapra jutásról ábrándozik. Amikor váratlan lehetőséget kap arra, hogy az első oldalon tudósíthasson egy botrányszagú előadásról, bomba sztorira számít. A nagy durranás azonban elmarad, reményeit romba dönti hűtlen partnere, életébe pedig berobban egy lenyűgözően vonzó, szellemes, ám bosszantó ismeretlen. Ryan Hill.



A nem hétköznapi szexuális szokásokat kutató kultúrantropológus a nőkről vallott nézeteivel alaposan magára haragítja a lányt, aki ráadásul az állását is majdnem elveszíti miatta. Mégis vele kell oknyomozó riportra szövetkeznie, hogy aztán kalandozásaik során a férfi furábbnál furább erotikus klubokba csábítsa. Yana egyre mélyebbre merül a szenvedély birodalmába, feltárul előtte Ryan komor múltja, és súlyos titkok közelébe jut. Köztük a legveszélyesebb: mit rejt valójában a bíbor lakosztály?




" Az álarc, amit naponta felteszel, hogy megszépítsen, megszeressenek vagy rettegjenek tőled, és mögéje rejtőzve megtehesd mindazt, amit szégyellsz és amire vágysz – idővel az a maszk lesz, amit hiába veszel le magadról, már nem találsz alatta igazi arcot. 
Joanna Chandler, Toronto Weekly "

" Nekiállt kávét készíteni magának. Egy gőzölgő kapucsínó a bajok nyolcvan százalékát enyhíti, a maradék húszra meg ott az alkohol. "

" Annyira nagyképű, hogy külön arcfelismerő programot kell írni rá. Ha meg az ember végre föllel egy okos férfit, akiben van humor, jólelkűség és önbizalom, de nem akarja a másikat a földbe taposni, akkor kiderül, hogy az álomherceg nős vagy barátnője van. Ha találsz valakit, akinek nincs felesége, csodálatosan el lehet vele beszélgetni, a legjobb pillanatokban tud hallgatni, zseniálisan masszírozza a hátadat, képes együtt főzni veled a konyhádban és oda lehet bújni hozzá, hogy megsimogasson, amikor szomorú vagy – szinte biztos, hogy meleg. "





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Az én könyvtáram Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting